• VOOR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- (ALLEEN NEDERLAND)
  • Ophalen in de winkel mogelijk

Drinkfontein kat keramiek

4
De beste keramische drinkfonteinen voor jouw kat. Keramische drinkfonteinen zijn hygienisch, sterk en duurzaam.
Lees meer
Sorteren op:

PetSafe katten drinkfontein Pagoda keramic blauw. Een Keramische drinkfontein geschikt voor katten en kleine honden.

Lees meer

Katten en honden worden aangetrokken door stromend water wat ze aanmoedigt meer water te drinken en hun gezondheid ondersteunt.

Lees meer

Dit pakket van 4 vervangende koolstoffilters is geschikt voor Drinkwell Ceramic drinkfontein.

Lees meer

Deze voordeel set bestaat uit 3 doosjes met ieder 4 vervangfilters geschikt voor Drinkwell Ceramic drinkfontein.

Lees meer

Keramische drinkfonteinen voor jouw kat

Een keramische drinkfontein voor de kat is een goede keus. Het materiaal gaat bij goed onderhoud lang mee en is bestand tegen krassen. 
Keramiek kan in de vaatwasser. Vergeet niet de filters en de pomp te verwijderen. Keramiek drinkfonteinen voor de kat geven stromend water. Stromend water blijft vers en je kat wordt gestimuleerd om te drinken door het bewegende water.

Wat is de beste keramische drinkfontein?

De PetSafe Avalon is een hele goede keramische drinkfontein voor je kat. Deze drinkfontein kat keramiek heeft een hoge en een lage drinkbak zodat grote en kleine katten makkelijk bij het water kunnen. Het design is simpel maar erg effectief. Deze drinkfontein van keramiek zal in combinatie met de filters niet snel heel vies worden. De drinkfontein kat keramiek kan in de vaatwasser, nadat de pomp en de filters zijn verwijderd. 

De beste keramische drinkfontein voor schuwe dieren is de PetSafe streamside drinkfontein. Deze is erg stil en zal uw kat niet snel afschrikken. Het materiaal is BPA vrij en krasbestendig. De twee filters houden haar en bacteriën tegen

Ga je voor een leuk design en een goede kwaliteit dan is de Pagoda wat voor jou en je dier. De Pagoda keramische drinkfontein kat heeft een strak design en heeft een hoge en een lage drinkbak. Deze fontein is erg schoon en geeft lekker vers water. Wel is het noodzakelijk om net als bij alle andere drinkfonteinen de filters regelmatig te vervangen en de fontein schoon te maken.

Waarom is stromend water beter bij een drinkfontein kat keramiek?

Stromend water is constant in beweging. Het water wordt dus constant ververst. Zo krijgt je huisdier altijd vers koel water binnen. Vergeet niet regelmatig de fontein te verschonen en de filters te vervangen voor een goede kwaliteit van het water.

Is een drinkfontein keramiek ook geschikt voor honden?

Honden moeten ook veel drinken en zullen ook veel baat hebben bij een drinkfontein. Let wel op de maat en inhoud. Een kleine hond kan gemakkelijk uit dezelfde drinkfontein drinken als een kat. Grotere honden hebben een grotere drinkfontein nodig. De PetSafe Avalon en Streamside zijn voorbeelden van fonteinen met een hogere bak. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »