Drinkfontein kat op batterijen

0
Geen draadjes door je huis. Drinkfonteinen voor de kat zijn er ook op batterijen. Verplaats je drinkfontein waar je maar wilt.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Drinkfonteinen kat op batterijen

Drinkfonteinen kat op batterijen zijn er in verschillende maten en materialen. Een drinkfontein werkt vaak op stroom. Hoe fijn zou het zijn als je je drinkfontein op kon pakken en ergens anders neer kon zetten zonder dat je hoeft te kijken of er een stopcontact is. Met een drinkfontein kat op batterijen heb je geen gedoe meer met snoeren. 

Wat is de beste drinkfontein op batterijen?

De Felaqua van Sure Petcare is een drinkfontein kat op batterijen met een kantvriendelijk ontwerp. Bovendien heeft deze drinkfontein geen luidruchtige pomp of dure filters. De fontein is makkelijk in gebruik en monitort hoeveel jouw kat drinkt. Aan de hand van de bestaande microchip bij je kat geeft de fontein via een app door wanneer en hoeveel je kat gedronken heeft. Zo is een drinkfontein kat op batterijen niet allee makkelijk, maar ook slim!

Hoeveel stroom verbruikt een drinkfontein op batterijen? 

Een waterpomp heeft een lage voltage dus veel batterijen hoef je niet te kopen. De drinkfonteinen zonder pomp en filters verbruiken nog minder stroom. 

Waarom is een drinkfontein kat op batterijen handig?

Snoeren hebben we genoeg door ons huis heen lopen, je kan erover struikelen en ze worden altijd stoffig. Als je een drinkfontein op batterijen hebt, scheelt dat weer. Je kan de fontein altijd oppakken en ergens anders neerzetten. Mocht je even willen stofzuigen of van inrichting willen veranderen. 

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »