• VOOR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- (ALLEEN NEDERLAND)
  • Ophalen in de winkel mogelijk

Hondentrapjes

1
Soms heeft een huisdier moeite met klimmen of springen. Dit kan komen door een aandoening of ouderdom. Met een hondentrapje kan je huisdier toch gemakkelijk de bank of het bed opkomen
Lees meer
Sorteren op:

De PetSafe CozyUp Pet steps is een lichtgewicht inklapbaar trapje, gemakkelijk te gebruiken voor uw hond om veilig op en van de bank of het bed te komen, maar ook makkelijk voor bij de auto om uw hond in te laten stappen.

Lees meer

Hondentrap voor kleine hond of op leeftijd

Wanneer honden klein zijn en niet op bijvoorbeeld de bank of op bed kunnen komen of oud zijn en daarom moeilijk kunnen klimmen, biedt een hondentrap de perfecte oplossing. Op deze manier kan uw hond u gemakkelijk vergezellen op de bank of de wacht houden op het voeteneind van uw bed. Met een hondentrap kunnen kleine honden en oude honden alle bewegingsvrijheid houden om bij u in de buurt te zijn.

Stijlvol design voor iedere woning

De hondentrapjes bij Kattenluiken.nl hebben een stijlvol design met een luxe karakter. Op deze manier staan de trapjes niet goedkoop in de woning. De trapjes zijn verkrijgbaar in donker hout en beige kunststof. Zo is er een hondentrapje voor iedere woning. Wanneer u daarom voor kwaliteit kiest, kies dan voor een hondentrap bij Kattenluiken.nl.

Opklapbare hondentrap om makkelijk mee te nemen

De hondentrappen zijn makkelijk mee te nemen omdat deze opklaar zijn. De opklapbare hondentrap is op deze manier ook gemakkelijk binnenshuis te gebruiken. Wilt u de trap gebruiken voor het bed en de bank? Dan klapt u de hondentrap op en neemt hem mee naar de plek waar uw hond op wilt klimmen. Extra gemakkelijk en zo bespaard u een trapje in iedere ruimte.

Welke hondentrap kopen?

Het is belangrijk om te weten waar je de hondentrap voor wilt gebruiken. Een hondentrap bank is vaak lager dan een hondentrap bed. Meet altijd vanaf de grond naar het zitvlak. Dit is de hoogte van de hondentrap. 
De lengte van de hondentrap is de afstand die je hond of kat loopt van boven naar beneden. Bij de specificaties van het product vind je welke maten de hondentrap heeft en of deze geschikt is voor je huisdier en meubel. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »