• VOOR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- (ALLEEN NEDERLAND)
  • Ophalen in de winkel mogelijk

Kong vullingen en snacks

0
Deze traktaties zijn zeer geschikt voor vulling in de rubberen speeltjes van Kong .
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

KONG: vullingen en snacks

Deze traktaties zijn zeer geschikt voor vulling in de rubberen speeltjes van KONG.

De rubberen KONG speeltjes zijn te gebruiken met snacks en vullingen. De KONG is te vullen met allerlei snacks en vullingen naar keuze. Honden brokjes of een klodder pindakaas kunnen ook uitstekend gebruikt worden om een KONG te vullen. Maar de vullingen van KONG zijn heerlijk, onweerstaanbaar en zullen zeker de aandacht van de hond trekken. De vullingen zijn eenvoudig te doseren om knoeien te voorkomen.

KONG vullen

Een KONG speeltje is te vullen via de onderkant. Hier zit het grootste gat van ongeveer 2 cm. U kunt het speeltje eerst vullen met een snack naar keuze, daarna kunnen de openingen aan de boven- en onderkant van het speelgoed gedicht worden met de vulling. De KONG vullen is dus erg makkelijk.

De KONG kan op verschillende manieren gevuld worden voor verschillende moeilijkheidsniveaus. Voor de beginnende KONG gebruiker is het aan te raden om deze licht te vullen. Naar mate de hond sneller wordt in het leeghalen kunt u de KONG vullen met meer of grotere vulling. De hond kan hierna heerlijk snacken, maar moet wel een beetje moeite doen voor zijn of haar beloning. Om de mentale uitdaging nog meer te verlengen kunt u de KONG invriezen.

Vullingen en snacks voor elk KONG speelgoed

KONG heeft verschillende hondenspeeltjes die te vullen zijn met de snacks en vullingen van KONG. Dit zijn voornamelijk de KONG Classic en KONG Extreme, maar ook de KONG Wobbler kan gebruikt worden in combinatie met de KONG vullingen. Bekijk alle vulbare KONG speeltjes bij ons assortiment KONG hond

Een KONG vullen voor elke hond

Ons assortiment aan KONG vullingen en snacks is ruim. Er zit altijd een smaak tussen die uw hond aanspreekt. Daarnaast hebben we ook speciale smaken voor pups. Deze snacks zijn speciaal in klein formaat gemaakt en zijn zeer geschikt om uw pup mee te trainen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »