• VOOR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- (ALLEEN NEDERLAND)
  • Ophalen in de winkel mogelijk

Plasmat hond

1
Het Pet Loo Pet toilet is een ideale plasmat voor uw hond. Een uistekende tussenstap bij het zindelijk maken van uw hond. Ontdek ons assortiment.
Lees meer
Sorteren op:

47%

Korting

Liquid Ate Pet Loo Ongeval Enzyme Cleaner

Petsafe Liquid Ate Pet Loo Ongeval Enzyme Cleaner. Geur- en vlekverwijderaar voor o.a. de Pet Loo.

Lees meer
€18,95 €9,95
Op voorraad

Plasmat voor uw hond

Bent u bezig met een zindelijkheidstraining voor uw pup? Dan is een plasmat een handige tussenstap die u kunt maken bij het zindelijk maken van de hond. Een plasmat absorbeert de urine en uw hond zal steeds de plasmat uitkiezen om zijn behoefte thuis te doen. Op kattenluiken.nl vindt u natuurlijk deze plasmatten en u zult zien dat de zindelijkheidstraining steeds beter gaat bij het gebruik van deze plasmatten.

Verschillende soorten plasmatten

Omdat honden schone beesten van nature zijn zullen ze niet snel hun slaapplek bevuilen. Daarom zoeken ze een ander plekje in huis om hun behoefte te doen. Leg hier bijvoorbeeld de puppy pads neer van Trixie. Maak het thuis trainen simpel en gemakkelijk met deze training pads. De pads zijn super absorberend en sluiten vocht en geurtjes in. Perfect om de zindelijkheid van uw pup mee te trainen.

Bij ons vindt u ook de trainingsmat van Adori. Deze trainingsmat absorbeert de urine en nare geurtjes zullen hiermee verdwijnen. De plastic onderlaag voorkomt lekkage en dankzij de plakstrips onder de mat blijven de matjes goed op hun plek liggen.

Plasmat voor een puppy

Puppy’s moeten nog leren om hun behoefte buiten te doen. In het begin zullen ze ook binnen een plasje doen of een grotere boodschap. Hou altijd een schema aan met de pup. Probeer consequent te blijven en altijd naar buiten te gaan. Lukt niet niet altijd omdat u bijvoorbeeld in een flat woont of als de nood heel hoog is midden in de nacht? Dan kunt u het hondentoilet gebruiken. De grasmat laat de urine door, mede door de slimme afvoer wordt de urine opgevangen in een afneembare afvalcontainer voor een eenvoudige reiniging.

Plasmat ook geschikt voor incontinente honden

Incontinente honden, zoals oudere honden of honden die problemen hebben met hun urinewegstelsel zullen hun behoefte vaker binnen doen. Hierbij is een plasmat een goede uitkomst. Maar ook het hondentoilet van Pet Loo is een goede oplossing voor grotere honden. Dit toilet kunt u zelfs meenemen. 

Moet een plasmat vaak verschoont worden?

Een puppy zal 5 tot 10 minuten nadat hij gedronken heeft moeten plassen. Zorg ervoor dat je de plasmat regelmatig verschoont. Een paar plasjes op een plasmat is niet erg omdat de urine wordt geabsorbeerd. Maar het moet niet teveel worden. Dan gaat het vies ruiken en zal de hygiëne er niet beter op worden. Gaat u de plasmat voor grotere honden gebruiken dan zal u de plasmat vaker moeten verschonen omdat zij meer urine hebben. Gelukkig zitten er 30 tot wel 50 stuks in de verpakking van de plasmatten die u bij ons kunt verkrijgen. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »