• VOOR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- (ALLEEN NEDERLAND)
  • Ophalen in de winkel mogelijk

Wormtabletten hond

3
Moet uw hond worden ontwormd? Bestel dan uw wormtabletten bij Kattenluiken.nl. De beste kwaliteit wormtabletten voor de hond tegen een scherpe prijs.
Lees meer
Sorteren op:

Milquestra wormtabletten kleine hond / pup is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor kleine honden en pups tot 10 kg op basis van Milbemycine oxime en Praziquantel.

Lees meer

Milquestra wormtabletten hond is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor honden vanaf 5 kg op basis van Milbemycine oxime en Praziquantel.

Lees meer

Milquestra wormtabletten hond is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor honden vanaf 5 kg op basis van Milbemycine oxime en Praziquantel.

Lees meer

Anti wormtabletten hond

Veel dieren krijgen geen klinische klachten van wormen, toch is het belangrijk om uw hond te ontwormen. Bij ons vindt u de beste wormtabletten. Vaak met een lekker smaakje zodat uw hond deze met plezier op zal eten. Het is erg belangrijk om uw hond te ontwormen, het is erg besmettelijk en als uw hond er te lang mee blijft lopen kan hij erg ziek worden. 

Uw pup is in de baarmoeder al besmet met spoelwormen. Als de pup geboren wordt heeft hij al  spoelwormpjes in zijn lichaam. Pups krijgen via de moedermelk ook spoelwormlarven binnen. Naarmate de pups ouder worden eten worden ze besmet met spoel- en andere wormen door het eten van microscopisch kleine wormlarven uit de omgeving. De larven worden in de darm van de hond volwassen en leggen eitjes, die de omgeving weer besmetten.

Hoe vaak moet uw hond worden ontwormd?

Pups moeten om de twee weken ontwormd worden tot ze 8 weken oud zijn. Daarna maandelijks tot de pup 6 maanden oud is. Pups die niet ontwormd worden kunnen een groeiachterstand oplopen wat vaak blijvende schade veroorzaakt. Volwassen honden moeten 4 keer per jaar ontwormd worden. Is uw hond een buitendier dan is het raadzaam om uw hond elke maand te ontwormen.
Ontwormen is dus erg belangrijk. Niet alleen voor de hond zelf. Omdat wormen besmettelijk zijn kunnen ze bijvoorbeeld ook bij kinderen terecht komen. 

Wormtabletten hond kopen?

Bij ons vindt u de breedst werkende ontwormingsmiddelen. Deze werken tegen lint-, haak-, spoel-, zweep-, long- en oogwormen. En zijn preventief tegen hartwormziekte. Kijk goed op de verpakking voor het gewicht van de hond. Overdosering van wormtabletten is niet goed en daar kunnen honden ziek van worden. Maar te weinig is ook niet goed omdat het middel dan niet goed werkt. 

Bij ons vindt u in de specificaties alle informatie. Voor vragen mag u altijd contact opnemen. Let wel op wij zijn niet de fabrikant.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »