• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 35,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 0104920235

Kattenluik infrarood slot

1
Dit Infrarood kattenluik type 500 van Staywell/Petsafe, werkt met een infrarood sleutel, voorzien van een unieke kleurcodering , waarmee het kattenluik ontgrendeld wordt. Deze infraroodsleutel wordt geleverd met bijpassend halsbandje.
Lees meer
Sorteer op:
Sale
Staywell infrarood kattenluik deluxe 500

Dit infrarood kattenluik Deluxe 500 van Staywell werkt met een infrarood sleutel. De infraroodsleutel die uw kat bij zich draagt is voorzien van een unieke kleurcodering waarmee het kattenluik ontgrendeld wordt. Deze sleutel wordt meegeleverd.

Lees meer
€79,95 €69,95
Op voorraad

Kattenluik infrarood slot

Toegang door middel van een infrarood sleutel.

Nooit meer ongenode gasten met dit kattenluik voorzien van infrarood sleutel. Onze „intelligent“ kattenluik met een infrarood gestuurde vergrendeling reageert op een bijpassende permanente infrarood hanger aan de halsband van de kat. Het kattenluik blijft vergrendeld tenzij uw kat nadert; andere katten zonder infrarood hanger kunnen niet door het kattenluik naar binnen.

De infrarood hangers zijn verkrijgbaar in 4 kleuren, zodat een buurtkat met een infrarood hanger van een andere kleur als uw kat, zich  geen toegang kan verschaffen tot uw woning. Het is dus belangrijk om de kleur van de infrarood hanger af te stemmen op de infraroodhangers van de katten in uw buurt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »