• VOOR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- (ALLEEN NEDERLAND)
  • Ophalen in de winkel mogelijk

Kattenbakmat

1
De ideale kattenbakmat om voor een kattenbak te leggen. Het verwijdert alle kattenbaksteentjes van de voetjes van uw kat. Zeer geschikt voor gevoelige katten.
Lees meer
Sorteren op:

Petsafe Urine opvangmatjes voor Deluxe Crystal kattenbak systeem.

Lees meer

Met een kattenbak mat voorkomt uw viezigheid in huis

U kent het vast wel: de kattenbaksteentjes die overal in uw huis te vinden zijn. Door middel van een kattenbak mat is dit probleem eenvoudig op te lossen. Bij het gebruik van een uitloopmat voor uw kattenbak, zal u merken dat de korrels of steentjes op of rondom de kattenbakmat liggen in plaats van door het gehele huis. Dit scheelt een hoop met stofzuigen. Een kattenbakmat is eigenlijk onmisbaar!

Een uitloopmat kattenbak in diverse formaten

In ons assortiment hebben we een uitloopmat voor de kattenbak in diverse formaten. Zo hebben we ook een aantal kattenbakmatten voor grote katten. U wilt natuurlijk zeker zijn dat alle vier de pootjes de kattenbakmat passeren. De grote matten hebben een afmeting van 40 x 60 cm. Daarnaast zijn de uitloopmatten ook beschikbaar in een normaal formaat met de afmetingen 37 x 45 cm.

Een kattenbakmat voor gevoelige katten

Katten kunnen gevoelig zijn voor sommige kattenbakmatten. Hierdoor zal uw kat om de mat heen lopen in plaats van erover. Hierdoor verdwijnt natuurlijk de werking van een kattenbakmat. Voor deze katten zijn speciale kattenbakmatten ontwikkeld voor de gevoelige pootjes. In ons gehele assortiment vindt u uitloopmatten geschikt voor alle katten met gevoelige pootjes. Daarnaast bevatten alle matten ook nog eens over een anti-slip. Hierdoor is de mat slipvast.

Opvangmat voor kattenbakken

Tegenwoordig zijn er ook kattenbakmatten die tevens de functie hebben van een opvangmat. Natuurlijk vangen alle kattenbakmatten de meeste steentjes op, maar er zijn ook speciale matten met een opvangfunctie. Deze kattenbakmat beschikt over een dubbele laag die met klittenband is verbonden. Dankzij het open-randen-design is deze kattenbak mat eenvoudig te reinigen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »