• VOOR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- (ALLEEN NEDERLAND)
  • Ophalen in de winkel mogelijk

Kong kattenspeeltjes

Kong speelgoed voor katten is geliefd bij veel katten en stimuleert en prikkelt het natuurlijke jachtinstinct.
Lees meer

Uren speelplezier met Kong kattenspeeltjes

Op onze webshop vind u een groot aanbod van KONG kattenspeeltjes. Houd de aandacht van uw kat bijvoorbeeld langer vast door Kong Catnip ofwel kattenkruid toe te voegen aan uw kattenspeeltjes. Dit gaat ook goed samen met alle Kong kattenspeeltjes in ons assortiment en in het bijzonder met de speciale hervulbare kattenkruidspeeltjes.

Jagen met Kong kattenspeeltjes

Katten hebben een sterk jachtinstinct en sommige rassen hebben veel beweging nodig. Daarom heeft KONG een ruim assortiment aan actieve kattenspeeltjes om het jachtinstinct van uw kat te prikkelen. U vind een groot aanbod aan actieve Kong kattenspeeltjes in ons assortiment. Van hengeltjes en laserpennen tot balletjes en kattenknuffels. Voor iedere actieve kat wat wils.

Kong kattenspeeltjes met kattenkruid

Kong heeft in onze webshop een groot aanbod aan kattenkruidspeeltjes. Zo hebben we speciale hervulbare kattenkruid speeltjes in het assortiment en los kattenkruid om hierin of apart hiervan te gebruiken. Kattenkruid is een natuurlijk product wat een heftige reactie kan veroorzaken bij uw kat. Het geeft een euforisch gevoel voor uw kat. Niet elke kat zal hetzelfde reageren op de Kong kattenspeeltjes met kattenkruid. Sommige katten worden erg speels van het kruid terwijl andere katten hierdoor juist heel erg ontspannen raken. Met het de Kong kattenspeeltjes met kattenkruid kunt u veilig ontdekken hoe uw kat hierop reageert.

Kong kattenspeeltjes voor jong en oud

In het assortiment Kong speelgoed voor katten zit ook veel keuze voor elke leeftijd. Met een speciaal aanbod voor kittens, kan zelfs uw jongste kat al lekker spelen en zijn of haar jachtinstinct trainen. Bekijk voor alle leukste kitten speeltjes ons aanbod van Kong kittens. Ook de KONG Kickeroo heeft geschikte opties voor de jongste katten. Zo vind u bij Kattenluiken.nl altijd een leuk kattenspeeltje voor uw kitten. Ook voor volwassen en oudere katten valt er genoeg te beleven met de kattenspeeltjes van Kong.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »