KONG Kickeroo

0
Het leukste kattenkruidspeeltje met pluchen staart om het jachtinstinct van uw kat mee te prikkelen.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Kong Kickeroo is als prooi voor de kat

Veel katten vinden het leuk om na de jacht te spelen met de prooi. De KONG Kickeroo is perfect voor deze katten. Door de pluche staart lijkt het op een ideale prooi. De kat zal het leuk vinden om deze prooi te besluipen, bespringen en na de vangst er nog mee te spelen. De Kickeroo is een ideaal speeltje voor de kat om mee te worstelen en met de achterpoten tegenaan te trappen.

Kong Kickeroo als kattenkruidspeeltje

Kattenkruid is ook wel bekend als catnip. Kattenkruid is een natuurlijk middel wat een sterk effect kan hebben op uw kat. Het trekt de aandacht van de kat naar het speelgoed en maakt erg nieuwsgierig. Sommige katten worden hier erg speels van en zorgt het voor een verrijking van het speelplezier. Voor andere katten heeft dit een ontspannend effect. In dat geval dient de Kong Kickeroo ook als een heerlijk kussentje. In de meeste gevallen geeft het een kat een euforisch gevoel. Een erg leuke toevoeging aan het speelplezier dus.

Langdurig speelplezier

Alle speeltjes van KONG worden gemaakt om zo duurzaam mogelijk te zijn met kwalitatieve materialen. Daarnaast zijn sommige varianten van de Kong Kickeroo hervulbaar met kattenkruid. De verschillende varianten bieden eigen manieren om het speelplezier nog meer te verlengen zoals ritselpapier of jute materiaal om krabinstincten te stimuleren. Nog meer Kong kattenspeeltjes bekijken? Bekijk ons assortiment KONG kat.

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »