• VOOR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- (ALLEEN NEDERLAND)
  • Ophalen in de winkel mogelijk

Tandpasta kat

1
Sorteren op:

De Trixie Gebitsverzorgings-Set geeft een goede bescherming voor het gebit van uw kat.

Lees meer

Tandpasta kat voor de schoonste kattentandjes

Op kattenluiken.nl vindt u de beste tandpasta voor uw kat. Het gebit van uw kat is belangrijk en daarom is het ook belangrijk dat u hiervoor de beste tandpasta en borstels voor gebruikt.  Symptomen van gebitsproblemen kunnen zijn: stank uit de bek, rode randjes rondom de tanden, acuut niet meer willen eten ondanks honger, bruine aanslag op de tanden, dubbele tanden bij jonge dieren, moeilijker eten of liever zachtvoer eten.

Het is dus belangrijk om het gebit van uw kat regelmatig te controleren. Zo heeft uw kat een goed gebit en u zal zien dat dit ook bijdraagt aan een gelukkiger leven van uw kat.

De beste tandpasta voor uw kat

Een kat kan in de regel prima voor zijn eigen gebit zorgen. Toch is het belangrijk dit af en toe te checken en hier af en toe een handje bij te helpen. Bij ons vindt u niet alleen de tandpasta of tandenborstels los maar ook een hele set inclusief tandenborstel voor uw kat.
Voordeel van een set is dat u gelijk alles heeft wat goed is voor het gebit van uw kat. Een goede tandenborstel en een tube tandpasta. Is de tandpasta op dan kunt u natuurlijk altijd bijbestellen.

Welke tandpasta en borstels kunt u bij ons vinden voor uw kat?

Wij hebben de beste tandpasta en borstels van het merk Trixie. Deze tandpasta heeft een lekker smaakje en zal het tandenpoetsen van uw kat aangenaam maken. De tandpasta is geschikt voor alle katten en helpt tegen tandsteen en tandplak.  De borstels hebben zachte en flexibele borstelharen om het tandvlees te beschermen.

Elke kat een eigen tandenborstel

Heeft u meerdere katten? Gebruik dan voor elke kat een eigen tandenborstel. Zo kunnen ze onderling geen bacteriën en infecties overdragen via de tandenborstel. Een tandenborstelset is dan een goede optie omdat hier 4 tandenborstels bij zitten

Gebruik alleen tandpasta voor katten

Tandpasta voor katten zijn speciaal gemaakt voor het gebit van katten. Let op: U mag ook nooit humane tandpasta gebruiken voor katten! Fluoride is giftig voor katten! In tandpasta voor katten zit geen fluoride maar speciale enzymen die tandplak voorkomen. Voor vragen, neem gerust contact met ons op!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »