• VOOR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- (ALLEEN NEDERLAND)
  • Ophalen in de winkel mogelijk

Zelfreinigende kattenbak

3
Een zelfreinigende kattenbak is een kattenbak die zichzelf reinigt. De vulling wordt automatisch ontdaan van de ontlasting door een systeem dat een hark door het speciale kattengrit haalt. Hierdoor houdt u meer tijd over om voldoende aandacht aan uw dier
Lees meer
Sorteren op:

PetSafe ScoopFree 3 pack navulling, geschikt voor de Scoopfree kattenbakken.

Lees meer

PetSafe ScoopFree 1 pack navulling, geschikt voor de Scoopfree kattenbakken.

Lees meer

Petsafe Litter blue 2 pack kattenbakvulling , te gebruiken bij de het nieuwe Luxe kattenbaksysteem van petsafe, artikelnummer: PWM19-16770

Lees meer

Kattenbak zelfreinigend: de voordelen

Een kattenbak zelfreinigend kent vele voordelen. Bij een normale kattenbak bent u dagelijks bezig om ontlasting en urine weg te scheppen. Ook bent u regelmatig bezig om het grint te verversen en om af en toe de hele bak schoon te maken. Om te voorkomen dat u de kattenbak gaat ruiken, is het noodzakelijk om de kattenbak regelmatig te reinigen. Met een automatische kattenbak komt er een einde aan het scheppen van ontlasting en urine.

Scoopfree elektrische kattenbak

Bij kattenluiken.nl vindt u de zelfreinigende kattenbak van het merk Petsafe. Het is een elektrische zelfreinigende kattenbak in het wat hogere prijssegment, maar daar krijgt u dan ook veel gemak voor terug. Deze elektrische kattenbak werkt op elektriciteit. U sluit de kattenbak eenvoudig aan op het stopcontact en het systeem veegt het vuil zelf op. Dit gebeurt telkens wanneer uw kat de zelfreinigende kattenbak gebruikt heeft. Wanneer uw kat zijn of haar behoefte heeft gedaan dan wordt de timer automatisch gereset en begint het systeem met schoonmaken. De vulling wordt automatisch ontdaan van de ontlasting door een systeem dat een hark door het speciale kattengrit haalt. De ontlasting wordt in een apart, afgesloten compartiment opgeslagen, dat geen geurtjes doorlaat. Zo blijft uw woning vrij van nare geurtjes. Het speciale anti-geur kattengrit zit in een vervangbare lade. U plaatst eenvoudig de kattenbak omhoog en vervangt de lade door een nieuwe. Hierdoor hoeft u nooit meer te scheppen en bespaart u een hoop tijd.

Zelfreinigende kattenbak online bestellen

U kunt een zelfreinigende kattenbak eenvoudig online bestellen. Bij Kattenluiken.nl hebben wij alle benodigdheden voor uw kat, waaronder ook een elektrische kattenbak. Bestel deze eenvoudig online. Mocht u nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice u graag. Ook kunt u de automatische kattenbak bezichtigen en afhalen bij ons afhaalpunt in Rotterdam. Benieuwd naar het gehele aanbod kattenbakken? Wij hebben een groot aanbod voor u. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »