• VOOR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- (ALLEEN NEDERLAND)
  • Ophalen in de winkel mogelijk

Drinkfontein honden

8
Elke dag vers stromend water voor je hond? Met een drinkfontein wordt je hond gestimuleerd om te drinken door het stromende water.
Lees meer
Sorteren op:

4%

Korting

Drinkwell  drinkfontein 3.7 Liter

PetSafe Drinkwell drinkfontein 3.7 Liter . Honden en katten houden van lekker fris schoon en vers water.

Lees meer
€69,95 €66,99
Op voorraad

Petsafe Drinkwell drinkfontein 1.8 Liter . Honden en katten houden van lekker fris schoon en vers water.

Lees meer

Voor een goede gezondheid en vitaliteit van uw huisdier is deze catmate waterfontein een zeer goede aanvulling voor de voldoende waterconsumtie.

Lees meer

Drinkwell 7,5 liter drinkfontein. De PetSafe Drinkwell-drinkfonteinen wordt het water continu door een koolstoffilter gecirculeerd,

Lees meer
  • VOOR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- (ALLEEN NEDERLAND)
  • Ophalen in de winkel mogelijk

PetSafe katten drinkfontein Pagoda keramic blauw. Een Keramische drinkfontein geschikt voor katten en kleine honden.

Lees meer

Katten en honden worden aangetrokken door stromend water wat ze aanmoedigt meer water te drinken en hun gezondheid ondersteunt.

Lees meer

Help uw kat om gelukkig, gezond en gehydrateerd te blijven met de PetSafe Seaside roestvrijstalen drinkfontein. Huisdierfonteinen voorzien uw huisdier continu van vers, gefilterd water.

Lees meer

Een constante stroom water trekt honden en katten naar de waterfontein, moedigt ze aan om te drinken en houdt ze gehydrateerd met de Drinkwell Butterfly Pet Fountain.

Lees meer

Waarom een drinkfontein voor je hond?

Honden hebben per dag tussen de 40-60 ml per kg lichaamsgewicht per 24 uur nodig om te kunnen leven. Een honden drinkfontein helpt hierbij en stimuleert je hond om te drinken. Bij een drinkfontein hond is het water constant in beweging waardoor het interessant is om te gaan drinken. Een honden drinkfontein houdt het water ook vers en schoon. En dat gebeurt niet met water in een waterbak. 

Automatische drinkfontein honden

Een automatische drinkfontein voor honden werkt op stroom. Zorg er voor dat je drinkfontein hond een goede plek heeft bij een stopcontact. De snoeren hebben meestal wel een goede lengte waardoor je ook kan schuiven met de fontein. 

Honden drinkfontein kopen? Bestel direct!

Op kattenluiken.nl vind je de beste honden drinkfonteinen. Er zijn verschillende drinkfonteinen geschikt voor jouw hond. Let goed op de hoogte en de inhoud van de fontein. Er moet voldoende water zijn voor je (grote) hond en je hond moet er wel goed bij kunnen. Sommige fonteinen hebben verschillende hoogtes waardoor het geschikt is voor meerdere huisdieren. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »