Kattenluik

Bij kattenluiken.nl bent u aan het juiste adres voor het kopen van een kattenluik. Als kattenliefhebber moet u uw kat voortdurend binnen en buiten laten. Een kattenluik is hiervoor een ideale oplossing.
Lees meer

Bij kattenluiken.nl hebben we een groot assortiment aan kattenluiken in diverse soorten en maten. Wij verkopen een standaard kattenluik, een kattenluik in glas, een kattenluik met chip, een kattenluik met magneet, een kattenluik met infrarood en een kattenluik met timer. Ook voor grote katten hebben wij een groot kattenluik.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste kattenluik? Bekijk dan onze keuzehulp.

Kattenluikje plaatsen: hoe doe je dat?

Wanneer u een kattenluikje heeft aangeschaft of van plan bent om dit te doen, dan is het wel handig om te weten hoe u deze moet plaatsen. Er is een verschil in materialen waarin het luikje geplaatst kan worden. U kunt bijvoorbeeld het kattenluikje plaatsen in een deur, in een muur of in glas.

Voor het plaatsen van het kattenluik dient u als eerste de hoogte van uw kat te bepalen. Op basis van deze gegevens stelt u de hoogte in het van het kattenluikje. Markeer vervolgens waar het luik moet komen. De meeste mensen plaatsen het luik in het midden van de deur, muur of glas. Markeer vervolgens de plaats van de boorgaten en boor de benodigde gaten in de deur. De meeste kattenluikjes worden geleverd met een sjabloon, zodat u kunt zien waar u de gaten moet boren. Zaag vervolgens de opening uit de deur en plaats de voorzijde van het kattenluikje over het gat. Monteer eerst de binnenkant en zet daarna de buitenkant eroverheen. Controleer vervolgens of de klep gemakkelijk kan bewegen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u dan persoonlijk verder voor een makkelijke en juiste installatie van uw nieuwe kattenluikje.

Kattenluik online bestellen

Bestel eenvoudig uw kattenluik online bij kattenluiken.nl. Wij hebben een groot aanbod kattenluiken van gerenommeerde merken als Sureflap, Petsafe en Catmate. Wij hebben een kattenluik geschikt voor ieder huishouden. Wanneer u op een doordeweekse dag (maandag t/m donderdag) voor 16:00 uur uw kattenluik besteld en betaald, dan is het morgen al bij u in huis! Bij ons profiteert u tevens van gratis verzending in geheel Nederland bij een bestelling vanaf €35,-.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »