• VOOR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- (ALLEEN NEDERLAND)
  • Ophalen in de winkel mogelijk

Betalen

Bent u benieuwd naar de betaalmethoden van Kattenluiken.nl? Wij hebben verschillende mogelijkheden voor u. Hieronder vind u de verschillende betaalmogelijkheden en een korte uitleg.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij kattenluiken.nl afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Meer info via www.ideal.nl.

Bancontact/Mister Cash
Bancontact MisterCash Company is dé marktleider op de Belgische elektronische betaalmarkt. En bij kattenluiken.nl kunt u daar gewoon mee betalen.

Bankoverschrijving
Beschikt u niet over internet bankieren of kunt u niet betalen met iDEAL, dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. kattenluiken.nl biedt iedereen de mogelijkheid om het aankoopbedrag zelf vooruit te betalen via uw eigen bank. Een bankoverschrijving heeft wel vaak een iets langere verwerkingstijd dan iDEAL of MisterCash. U kunt het totaalbedrag overmaken op IBAN NL27 INGB 0006 2192 71 (BIC: INGBNL2A) t.a.v. PetPro BV. te Rotterdam, onder vermelding van het ordernummer. Het ordernummer wordt door ons vermeld in de bevestigingsmail die u ontvangt na het plaatsen van een bestelling op kattenluiken.nl.

PayPal
PayPal is een online betaalsysteem. PayPal is dé veilige manier om online te betalen.

Visa
Online aankopen doen is met een Visa World Card volkomen veilig. Door een extra wachtwoord of e-Code kan niemand zonder uw toestemming online betalen met uw creditcard.  

MasterCard
• Voor al uw (online) aankopen in binnen- en buitenland
• Vrijwel al uw aankopen 180 dagen verzekerd
• Gratis Aflevergarantie. Niet geleverd, geld terug

Maestro
Maestro is een betaalmerk van MasterCard Worldwide. MasterCard is een wereldwijd betalings- en technologiebedrijf. MasterCard beheert ’s werelds snelste betaalverwerkingsnetwerk, waarmee consumenten, financiële instanties, bedrijven en overheden wereldwijd worden verbonden.

American Express
American Express, ook wel AmEx genoemd, is een Amerikaanse financiële dienstverlener waarvan het hoofdkantoor in New York gevestigd is. Het bedrijf is in Nederland en België vooral bekend vanwege zijn uitgifte van creditcards en reischeques. 
Voor het gebruik van een American Express kaart rekenen wij een toeslag van 2,9% + BTW.
Sinds februari 2019 is er een wetgeving van kracht, die het in rekening brengen van extra kosten voor betaalkaarten, verbied.
In Nederland geldt dit verbod echter niet voor betaalkaarten die zijn uitgegeven in een zogenoemd driepartijenschema, waaronder bijvoorbeeld American Express. Dit zijn vaak duurdere betaalkaarten die extra service bieden, bijvoorbeeld in de vorm van verzekeringen en spaarprogramma’s.
 

Mocht u nog vragen hebben over onze betaalmogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »