• VOOR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- (ALLEEN NEDERLAND)
  • Ophalen in de winkel mogelijk

De beste hondentrappen

  • Geplaatst op
  • Door Bianca Christiaanse
De beste hondentrappen

Op zoek naar een goede hondentrap of loopplank? Wij hebben de beste voor je verzameld. Zo weet jij welke je aan moet schaffen voor jouw hond.

De beste hondentrappen en hondenloopplanken van 2022

Hondentrappen zijn ideaal voor kleine honden die bijvoorbeeld graag bij je op bed liggen of tegen je aan willen kruipen op de bank. Gaat je hond graag met je mee op reis dan is een hondenplank voor de auto ideaal als je een kleine hond hebt of als je hond niet zo gemakkelijk in de auto springt. 

Wij hebben de beste hondentrappen en hondenloopplanken voor je in de webshop. Deze hondentrappen en loopplanken hebben een mooie uitstraling, zijn gemakkelijk te verplaatsen en hebben een anti slip laag zodat je hond niet zal uitglijden. 

De beste hondentrappen

Hondentrappen zijn kleine trappetjes die je tegen je bed of bank kan zetten. Zo kan je hond gemakkelijk bij je komen zitten of liggen als je een boek aan het lezen bent of een leuke serie aan het kijken bent. Het kan gebeuren dat het voor je hond niet van zelfsprekend is om je bank of bed op te springen, doordat hij te klein is of last heeft van een beperking. Dankzij een hondentrap is het altijd mogelijk om met je maatje te kroelen. En als je de trap niet gebruikt, dan klap je hem in en zet je hem gemakkelijk weg. 

De PetSafe CozyUp hondentrap 64 en 51 cm

Deze lichtgewicht hondentrap van slechts 2,5 kilogram is gemakkelijk mee te nemen en te verplaatsen in huis. Hoewel ze licht zijn, kunnen de sterke, duurzame opvouwbare treden tot 75kg dragen en zijn ze geschikt voor kleine tot middelgrote huisdieren.

De hondentrap heeft stoffen bekleding en antislipvoetjes waardoor je hond vol vertrouwen het trapje op en af kan ​​lopen zonder dat het trapje gaat schuiven of wiebelen. De Cozy Up hondentrap is gemakkelijk op te bergen door ze plat op te vouwen en onder een meubelstuk te schuiven. 

De Cozy Up is makkelijk op te bergen

PetSafe CozyUp Folding Wooden Pet Steps 64 en 51 cm

Geef je hond het gemak met de PetSafe CozyUp opvouwbare houten opstap. Deze hondentrap heeft een mooie uitstraling en zal goed staan bij je interieur. Zet de hondentrap tegen het gewenste meubelstuk en dankzij de decoratieve kersenafwerking hoef je hem niet weg te halen. Opvouwen is ook mogelijk!
Deze hondentrap kan tot wel 100 kg dragen. Het tapijt op elke trede geeft je hond grip om vol vertrouwen de trap op en af te lopen zonder uit te glijden. 

Dankzij het mooie ontwerp staat de Cozy Up Wooden steps in elk interieur.

 

Maten van een hondentrap. 

De maten van een hondentrap meet je door middel van lengte breedte en hoogte. De hoogte hangt af van waar je de honden trap wilt gebruiken. Is je bed 64 cm hoog dan heb je een hondentrap nodig met een hoogte van 64 cm. 

De beste hondenlooplanken

Hondenloopplanken zijn ideaal voor op reis, maar ook voor binnen in huis. Als je hond moeite heeft met lopen of te klein is om de auto in te springen is een loopplank ideaal. Ga je de loopplank voor verschillende hoogtes gebruiken dan kan je kijken of een uitschuifbare versie wat voor jouw en je hond is. Alle hondenloopplanken zijn voorzien van een antisliplaag en daarom zal je hond gemakkelijk naar boven en beneden kunnen lopen zonder zich eigen te bezeren. 

PetSafe Happy Ride Loopplank hond, gemakkelijk in te schuiven

Het vervoeren van je hond ​​is nog nooit zo makkelijk geweest. De Happy Ride hondenloopplank is een ruimte besparende oplossing voor het vervoeren van je hond met de auto. De Happy Ride loopplank voor de hond bestaat uit drie uitschuifbare gedeeltes en is daarmee 30% korter in gesloten toestand dan het normale uitschuifbare model. De PetSafe Happy Ride hondenloopplank heeft een gewicht van slechts 6 kg, maar heeft een draaglast tot wel 136 kg. Daarmee is dit de lichtste, sterkste en meest compacte loopplank voor de hond.

 

Doordat de loopplank 3 uitschuifbare delen heeft kan hij nog korter worden ingeklapt.

 

Trixie loopplank voor je hond en kat

Als je hond of kat oud is of een beperking heeft is het soms lastig om bij je op bed of op de bank te komen. Terwijl je hond of kat juist graag bij je in de buurt is. Deze loopplank van Trixie is speciaal gemaakt voor binnen en is in hoogte verstelbaar. Zo kun je de loopplank bij verschillende meubels gebruiken. Van stoel tot bed.
Omdat de loopplank een lichtgewicht is is hij gemakkelijk te verplaatsen en zal je hem voor meerdere plekken kunnen gebruiken. 

De Trixie Loopplank is uitermate geschikt voor in huis.

 

Maten loopplanken

Voordat je een loopplank gaat aanschaffen is het handig om te weten hoe hoog de auto of het meubelstuk is waar je hem voor gaat gebruiken. Hoe langer de plank, hoe hoger hij kan. 






Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »