• VOOR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- (ALLEEN NEDERLAND)
  • Ophalen in de winkel mogelijk

Voederautomaten

Een voederautomaat is ideaal om uw kat eten te geven als u niet zo vaak thuis bent of een weekendje weg gaat. Met een voederautomaat krijgt uw kat op vaste tijden eten zonder dat u zelf aanwezig hoeft te zijn.
Lees meer

De voordelen van een voederautomaat voor katten 

Veel mensen zijn overdag weinig thuis omdat ze aan het werk zijn. Zodoende is een kat regelmatig alleen in huis. Dat is meestal geen probleem, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat katten kunnen eten en drinken. Met een voederautomaat hoeft er niemand thuis te zijn om uw kat eten te geven. U kunt dus met een gerust hart een dag of zelfs een weekend weggaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw kat. Vooraf stelt u in op welk tijdstip en hoeveel voedsel de kat krijgt. Zo weet u zeker dat uw kat niet te weinig of te veel, maar precies genoeg eten krijgt als u weg bent.

Voederautomaat i.c.m. een drinkfontein

Een voederautomaat is in combinatie met een drinkfontein bijzonder handig als u de kat een paar dagen alleen wilt laten. Heeft u al een voederautomaat en is er iets kapot gegaan? Ook dan kunt u bij Kattenluiken.nl terecht. In onze webshop vindt u diverse onderdelen en accessoires voor voederautomaten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »