• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 35,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 of 06 1234 97 98

Verzenden & retourneren

Staat u op het punt om een artikel bij ons te kopen of heeft u er zojuist één gekocht maar bent u benieuwd naar hoe wij alles verzenden & retourneren? Hieronder vind u alle informatie over onze verzendwijze, het ruilen en retourneren van een artikel en onze algemene voorwaarden.

Mocht u toch nog een vraag hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag persoonlijk verder!

Verzenden
Een groot gedeelte van onze (kleinere) orders en zendingen gaan per envelop naar uw adres en passen gewoon door de brievenbus. Hier hoeft u dus niet voor thuis te blijven. Deze worden verzonden met PostNL of met DHL Parcel. Deze worden in meeste gevallen na één werkdag geleverd.

Sommige van de zendingen moeten wel aangemeld worden als pakket, deze worden dan bezorgd door DHLParcel en daarvoor moet u wel thuis zijn. Mocht de bezorger u niet thuis aantreffen, dan zal deze een bericht achterlaten. Het pakket wordt u 3 keer aangeboden voordat het retour gezonden wordt aan ons. Mochten wij in een dergelijke situatie nog een keer het pakket aan u moeten sturen dan brengen wij opnieuw de verzend- en verpakkingskosten in rekening.

Verzendingen geschieden steeds voor rekening en risico van de verkoper. De keuze van de wijze van verzending en verpakking is aan ons. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen ons bedrijf verlaten.

Retourneren of ruilen van een artikel
Bent u niet tevreden over uw artikel? Dan heeft u het recht om na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen een artikel te ruilen of te retourneren. Hierbij zijn de kosten van de terugzending voor u als consument. De goederen kunnen geretourneerd worden, indien mogelijk in de originele verpakking. Het product moet onbeschadigd zijn en in zijn oorspronkelijke staat (niet gebruikt of gedragen).

Algemene voorwaarden
Bij het ruilen/retourneren van een artikel verloopt de correspondentie per email, het is uw eigen verantwoordelijkheid dat wij uw juiste email adres hebben. De aanmelding van de retourgoederen moet uiterlijk binnen 14 dagen na verzending bij ons binnen zijn. De 14 dagen gaan in op de eerste werkdag dat u de goederen ontvangt. Binnen 21 werkdagen dient het retourartikel bij ons binnen te zijn. Ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retouren worden geweigerd. Let op: niet elk artikel kan worden geruild zoals sommige aanbiedingen. Ruilen van een artikel(en) mag slechts 1 keer per order. Wordt er aan deze voorwaarden niet voldaan vervalt elk recht op ruilen van een artikel. Alle gemaakte kosten brengen wij de klant dan in rekening.

Wij zullen binnen 30 dagen na volledige afhandeling van de retourzending u het openstaande bedrag crediteren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »