• VOOR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- (ALLEEN NEDERLAND)
  • Ophalen in de winkel mogelijk

Hondenluik extra groot

2
Hondenluik extra groot kopen? Ideaal om uw huisdier de vrijheid te geven die hij of zij nodig heeft! Bekijk het aanbod extra grote hondenluiken van Kattenluiken.nl
Lees meer
Sorteren op:

11%

Korting

Staywell hondenluik 660 aluminium tot 100 kg

Dit luxe Staywell hondenluik heeft een duurzaam aluminium frame. Het Staywell 660 huisdierluik is geschikt voor honden tot 100 kilo.

Lees meer
€123,99 €109,95
Op voorraad

De perfecte aluminium deur voor extreme klimaten. Onze dierenluik met 3 flappen beschermt uw huis tegen extreme temperaturen en geeft uw huisdier de vrijheid om te komen en gaan. Afsluitpaneel inbegrepen!

Lees meer

Hondenluiken extra groot op Kattenluiken.nl

Onder deze categorie vallen dieren tot ±18kg

De beste hondenluiken voor een extra grote hond vindt u natuurlijk bij Kattenluiken.nl
Een hondenluik groot is ideaal als u uw grote hond wat meer vrijheid wilt geven, zodat hij of zij zelf kan bepalen wanneer naar buiten of binnen te gaan mits de tuin dit natuurlijk toelaat. 

Er zijn veel verschillende hondenluiken voor extra grote honden. In welke deur of paneel wilt u de hondenluik hebben? Moet het luik veel tocht tegen houden? En wilt u het luik kunnen afsluiten met een afsluitpaneel? Op deze pagina vindt u alle hondenluiken XL voor extra grote honden.

Welk hondenluik extra groot is geschikt voor uw hond?

Kattenluiken.nl heeft naast haar grote aanbod kattenluiken ook de meest geavanceerde hondenluiken. Een hondenluik groot vindt u dus ook zeker in ons aanbod terug. Wanneer u op zoek bent naar een hondenluik met een mooi aluminium frame, dan is de PetSafe Staywell 660 een geschikte optie voor u. Dit luxe Staywell hondenluik heeft namelijk een duurzaam aluminium frame. Het luik is afsluitbaar met een kunststof schuif aan de binnenkant en geschikt voor binnen- en buitendeuren van maximaal 50 mm.

Maar ook hondenluiken gemaakt voor ons typische Nederlandse weer, zitten in ons aanbod. De perfecte deur voor extreem weer is de PetSafe aluminium extreem weer. Dit hondenluik met 3 flappen beschermt uw huis tegen extreme temperaturen en geeft uw hond de vrijheid om te komen en gaan.

Een flexibele flap of een harde flap voor uw extra grote hondenluik?

Een hondenluik voor kleine honden wordt geopend door middel van een harde of een flexibele flap. Heeft u een actieve hond die nogal ruw door het luik gaat? Dan raden wij een luik met een flexibele flap aan.

Bij een flexibele flap heeft u de keuze tussen 1 flap of 3 flappen. Luiken met 3 flappen zijn ideaal voor deuren die veel tocht vangen. Ze zijn voorzien van 2 rubberen flappen en 1 isolatieflap. Luiken met 1 flap sluiten ook goed af, maar kunnen meer tocht doorlaten, vooral als de deur vaak aan wind blootstaat.

Een harde flap buigt niet mee; deze gaat eenvoudig open en dicht en zal niet bol staan bij harde wind.

Voel u vrij om onze website te verkennen voor de beste hondenluiken en kattenluiken.
Neem gerust contact op met de klantenservice voor advies.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »