• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 35,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35

Kattenluik met timer

1
Kattenluik met timer: zelf instellen wanneer en hoe laat uw kat toegang heeft tot uw woning of naar buiten mag. Ook hebben wij een kattenluik met chip en timer. Bestel eenvoudig uw kattenluik met timer op kattenluiken.nl!
Lees meer
Sorteren op:

De technologie van het SureFlap microchip luik zorgt ervoor dat alleen úw kat of hond het huis binnen kan. Hij ontgrendelt waneer hij de unieke code leest van de microchip of penning van uw huisdier.

Lees meer
€159,95
Op voorraad

Kattenluik met chip en timer

De Sureflap kattenluik met chip en timer is speciaal gemaakt voor grote katten en kleine honden. De technologie van de chip zorgt ervoor dat alleen uw kat of hond het huis binnen kan. Het kattenluik ontgrendelt alleen wanneer hij de unieke code leest van de microchip van uw huisdier. Met de Sureflap kattenluik met chip en timer kunt u zelfs een timer zetten. Door de timer in te stellen kan uw huisdier alleen naar buiten of binnen wanneer u dat wilt.

Kattenluik met timer kopen

Bestel uw kattenluik met timer op kattenluiken.nl. Twijfelt u nog aan het type kattenluik of de grootte? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag! Wanneer u voor 16:00 uur (op maandag t/m donderdag) uw kattenluik met timer besteld, dan heeft u hem de volgende dag al in huis!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »