• VOOR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- (ALLEEN NEDERLAND)
  • Ophalen in de winkel mogelijk

Gebitsverzorging

2
Sorteren op:

Een hondenspeeltje die eruitziet als een tandenborstel en smaakt als een tussendoortje , het is de Busy Buddy Cravin’ Corncob Treat Ring Dog Toy !

Lees meer

Een hondenspeeltje die eruitziet als een tandenborstel en smaakt als een tussendoortje , het is de Busy Buddy Cravin’ Corncob Treat Ring Dog Toy !

Lees meer

Tandpasta hond op kattenluiken.nl

Het is belangrijk om het gebit van uw hond gezond en sterk te houden. U kunt dit doen met de tandpasta voor de hond die u op deze pagina kan vinden.
Een gezond gebit zorgt voor een frisse adem en draagt het aanzienlijk bij aan de levensverwachting. Wist u dat als u het gebit goed verzorgt uw hond fors minder kans heeft op hart, lever en nierfalen? Bij een gezond gebit zorgt u er ook voor dat kiezen en tanden minder snel afbreken of zelfs uitvallen.

Op welk moment moet u de tanden poetsen van uw hond?

Wekelijks het gebit poetsen is heel belangrijk. Om u hond eraan te laten wennen en voor een goede verzorging van het gebit raden wij aan om elke dag op een vast moment het gebit te poetsen van uw hond. U kunt dit doen met de tandpasta van Trixie in mintsmaak. Bent u onderweg of vind u het handig om iets voor de gebitsverzorging bij u te hebben? Dan raden wij de vingerpads aan. Deze schuift u om de vingers heen en zo kunt u gemakkelijk het gebit poetsen van uw hond.

Bij tandpasta voor uw hond hoort ook een tandenborstel

Om het poetsen gemakkelijk te maken is het belangrijk dat u een goede tandenborstel heeft. De tandenborstels van Trixie zijn hier uitstekend voor. Deze dubbele tandenborstel is geschikt voor alle honden. Het rubberen handvat zorgt voor extra grip. De borstelharen zijn zacht en flexibel om het tandvlees te beschermen, ze zijn verschillend van lengte om alle plaatsen in de bek goed te bereiken.

Een compleet set met hondentandpasta kopen kan ook. Trixie heeft een set met een gewone tandenborstel, 2 extra borsteltjes en tandpasta in mintsmaak. 

Snacks die goed zijn voor het gebit van uw hond

Honden kunnen zelf ook op snacks kauwen die goed zijn voor het gebit. De snacks van Nylabone helpen tandplak en tandsteen te voorkomen.
De Dental Chew Bristle van Nylabone is een hondenkluif en tandenborstel in een. Honden kunnen hier zelf op kluiven en daarbij gelijk hun gebit verzorgen.
Het gebit van uw hond is erg belangrijk en daarom vindt u bij ons de beste producten op onze site.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »