• VOOR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 40,- (ALLEEN NEDERLAND)
  • Ophalen in de winkel mogelijk

Kong hondenspeelgoed

KONG speelgoed is de gouden standaard voor hondenspeelgoed en is al meer dan veertig jaar de favoriet van honden over de hele wereld.
Lees meer

KONG hondenspeelgoed

KONG biedt hondenspeelgoed voor elke hond. Gemaakt van natuurlijk rubber wat bijna onverwoestbaar is en uw hond kan heerlijk spelen en kauwen. Er zijn KONG speeltjes voor alle rassen van klein naar groot. De speeltjes zijn erg veilig, gemaakt van robuuste, duurzame en hoogwaardige materialen en activeert uw hond om te spelen en actief te blijven.

Voordelen van KONG hondenspeelgoed

KONG speelgoed biedt vele voordelen voor u en uw hond. Het houdt de hond actief en voorkomt zo verveling voor uw hond. Verschillende Kong speeltjes zijn ook te vullen met lekkers en snacks, waardoor de hond het speelgoed zeker niet kan weerstaan. Daarnaast kan dit helpen met het trainen van uw hond, bijvoorbeeld bij het laten wennen aan een nieuwe bench of draagtas door hier het favoriete speeltje van uw hond in te leggen. Ook kan het KONG speelgoed ervoor zorgen dat uw hond minder of niet meer op andere spullen kauwt.

Voor elke hond een KONG speeltje

Er bestaat een KONG speeltje voor elke hond. De verschillende speeltjes zijn in verschillende groottes beschikbaar waardoor het speelgoed is goed aangepast aan de grootte, leeftijd en behoeften van uw hond.
Let wel op: dit speelgoed is erg sterk, maar niet onverwoestbaar. Houd daarom altijd toezicht op de hond als deze met het speelgoed speelt.

Wij hebben veel verschillende soorten KONG hondenspeelgoed in ons assortiment. De KONG classic is het klassieke rode kauwspeeltje wat gevuld kan worden met snack. Lekkere vullingen voor KONG speeltjes zijn ook te vinden in ons assortiment. Voor de grote hond met veel kauwkracht bieden wij de KONG extreme en voor de hond die van apporteren houdt is er een ruim aanbod aan KONG ballen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »