Sure Petcare Dualscan kattenluik wit
Dualscan kattenluik wit €139,95 €144,95

Dualscan kattenluik wit

€144,95 €139,95
Niet op voorraad
  • Heeft u vragen over dit product?
  • Wilt u het product bezichtigen of afhalen.
  • Wij hebben een afhaalpunt in Rotterdam.
  • Bel voor info :+31 (0)10 492 02 35 of 06 1234 97 98
Informatie

Sureflap Dualscan microchip gestuurd kattenluik.

Wanneer u op zoek bent naar een kattenluik die werkt op de microchip van uw kat is het SureFlap Dualscan microchip kattenluik een perfecte optie. Het Sureflap Dualscan kattenluik ontgrendeld alleen als hij de unieke code leest van de microchip van je kat.

Voor welke katten is het Dualscan Microchip kattenluik geschikt?

Het Dualscan Microchip kattenluik is geschikt voor de gemiddelde kat met een volwassen gewicht van maximaal 7 kg en een maximale schouderbreedte van 140 mm. Met meerdere katten kan het zijn dat de katten andere routines hebben. Omdat je bij dit kattenluik je katten apart kan programmeren kan je per chip instellen welke kat er naar buiten mag. Fijn voor als je zelf weg bent en de controle hierop weg is. Zo kan je met een gerust hart je huis verlaten. 

Het Dualscan Microchip kattenluik is zeer geschikt voor meerdere katten.

Heb je meerdere twee katten waarvan er maar één naar buiten mag? Dan neemt het SureFlap DualScan u die zorg uit handen. Zo weet je zeker dat er geen katten naar buiten gaan die eigenlijk binnen zouden moeten blijven. Bij het Dualscan Microchip kattenluik zijn tot wel 32 katten in te programmeren!

Het Dualscan Microchip kattenluik is het beste kattenluik voor jouw katten

Het Dualscan kattenluik heeft een mooi design en past perfect bij elk huishouden. Er zitten 4 standen op en werkt ook op een chiphanger. Het kattenluik is gemaakt van kunststof en het deurtje is transparant. Het Dualscan kattenluik werkt volledig op 4 AA batterijen. Ideaal voor als u meerdere huisdieren heeft met verschillende behoeftes. 

Let op!

- Voor plaatsing in glas, heeft u de Sureflap montageadapter nodig.
- Voor plaatsing in muren heeft u de Sureflap tunnelstukken nodig (hoeveelheid is afhankelijk van de dikte van de muur).
- Een Microchip Kattenluik kan storen op metaal (bijvoorbeeld metalen plaat in de deur of metalen handgreep). Dit probleem kan verholpen worden door gebruik te maken van een montage-adapter.- Het setje met de batterijen en afdekdopjes bevind zich onder het batterijklepje bovenop het kattenluik.Specificaties
Kleur: Wit
Materiaal: Kunststof
Buitenmaat (H) x (B): 210 x 210 mm
Uitzaagmaat (H) x (B): 171 x 165 mm
Uitzaagmaat glas (diameter): 212 mm
Tunneldiepte: 70 mm
Kleur deurtje: Transparant
Materiaal deurtje: Kunststof
Afmetingen deurtje (H) x (B): 120 x 142 mm
Maximale schouderbreedte: 140 mm
Gewicht: Tot 7 kg
Geschikt voor plaatsing in: Deuren, muren en (dubbel) glas (i.c.m. montageadapter)
Handmatig: Ja, 4 standen; alleen binnen - alleen buiten - gesloten - vrije doorgang
Magnetisch: Nee
Infrarood: Nee
Werkt op chip: Ja, zowel op geïmplanteerde chip als op chiphanger
Timer functie: Nee
Aantal katten in te programmeren: 32 katten
Werkt op: 4 x AA-batterijen (niet inbegrepen)
Tunnelstukken verkrijgbaar: Ja
Meegeleverde accessoires: N.v.t.
Fabrieksgarantie: 3 jaar
Tochtwering: Standaard
Sure Petcare Dualscan kattenluik wit
Reviews
8 / 10
Michiel 25 September 2022

Mooi en makkelijk te installeren luik. Chip word redelijk snel gelezen maar mijn katten schrikken nog van de vergrendeling die terugtrekt. Hoop dat ze daar snel aan gewend raken.

8 / 10
Ellen Heister 24 Januari 2021

Dit kattenluik systeem werkt op zich goed, maar helaas niet goed genoeg voor onze dove kat die niet naar buiten mag. Wij hebben 4 katten waarvan er 3 onbeperkt naar binnen en buiten mogen, maar voor de dove kat is het luik zo ingesteld dat het luik dicht blijft als hij ervoor staat. Dat systeem werkt goed, ware het niet dat onze dove kat met zijn rechter voorpoot op het pinnetje in het midden gaat staan en dan met de linker voorpoot het luikje naar zich toe trekt en er dan onderdoor kruipt..
TIP: er zouden aan de binnenkant ook 2 pinnetjes links en rechts moeten zitten..dan lukt dat een slimme kat niet meer om het open te krijgen!!

10 / 10
Richard van der Lip 21 December 2020

Kom toevallig mijn review tegen... We zijn nog steeds super tevreden over het luik. We hebben 2 katten en die willen regelmatig heen-en-weer. Het kost dus wel wat batterijen (4 AA batterijen per maand), maar dat is het zeker waard. Voorheen bleven de katten namelijk bij de deur maauwen totdat ze naar buiten gelaten werden. Nu kunnen ze gewoon zelf alles regelen.

10 / 10
RIchard van der Lip 08 Juni 2019

Helemaal perfect. We hebben meerdere katten en deze kun je eenvoudig aan de kattenluik 'leren', zodat je geen vreemde katten in huis hebt. Geen idee hoe batterijverbruik is, maar vooralsnog is dat het zeker waard, want gemak dient de mens (en de kat in dit geval) ;-)

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »