Sure Petcare Microchip voerbak
Microchip voerbak €164,95

Microchip voerbak

€164,95
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Koop 2 voor €156,70 per stuk en bespaar 5%
  • Heeft u vragen over dit product?
  • Wilt u het product bezichtigen of afhalen.
  • Wij hebben een afhaalpunt in Rotterdam.
  • Bel voor info :+31 (0)10 492 02 35 of 06 1234 97 98
  • 1-2 werkdagen
Informatie

Surefeed Microchip voederautomaat 

Wilt u graag uw hond of kat op tijd voeren wanneer u niet thuis kunt zijn? Dan is de Sure Petcare pet feeder een goede optie voor u! 

De Surefeed microchip Pet Feeder werkt gemakkelijk op de identificatiechip van uw huisdier en is goed te programmeren. Wanneer u dus meerdere honden of katten in huis heeft maar u ze graag verschillend eten wilt voeren, is dit een ideaal product op te gebruiken.

Dankzij de microchip lezer gaat de Pet Feeder alleen open als de juiste chip in de buurt is. Zo kan uw hond zijn speciale brokken of bijvoorbeeld medicijnen zelf opeten of kunt u één van uw huisdieren met een gerust hart op dieet zetten. Ideaal voor in een huishouden met verschillende huisdieren of verschillende etenspatronen. 

Specificaties
Kleur: Wit
Materiaal: Kunststof
Aantal maaltijden: 1 - 2 maaltijden
Inhoud: N.v.t.
Werkt op: 4 x C-batterijen (niet inbegrepen)
Tijdschakelaar: Nee
Aantal voerbakjes: Wordt geleverd met 2 voerbakje (enkel en dubbel)
Koeling: Nee
Vaatwasmachinebestendig: N.v.t.
Meegeleverde accessoires: 2 voerbakje (enkel en dubbel) en matje (grijs)
Fabrieksgarantie: 3 jaar
Sure Petcare Microchip voerbak
Reviews
10 / 10
elly cranen van tartwijk 03 Januari 2015

Ik heb de pet feeder nu 2 weken in huis. Heb het op aanraden van de dierenarts aangeschaft omdat 1 kat moest afvallen . Hij at, zodra hij de kans kreeg ook het voer van de andere kat op. Die kat eet de hele dag door hele kleine beetjes. Dus, een groot probleem.
Zij eet nu uit de pet feeder die reageert op haar chip. Het heeft wel een week training gekost voor zij uit de pet feeder at.
Het gaat nu geweldig en ik ben er erg blij mee.

10 / 10
Martine Duivestein 28 December 2014

De petfeeder al enkele weken in ons bezit. Wij hebben 4 katten en 1 kat gebruikt de feeder. Het is een geweldige uitvinding en ik kan het iedereen aanbevelen die meerdere katten heeft. Onze kat heeft een halsband met penning om en dit werkt uitstekend. Onze kat is wel gechipt en in eerste instantie wilde we deze feeder omdat ze dan geen halsband om hoeft. Helaas wordt haar chip niet gelezen, we zijn zelfs nog een keer naar de dierenarts geweest om de chip te laten controleren en deze is gewoon goed. Helaas dus niet te lezen door de feeder. Ondanks dit is het met halsband ook een prima voerbak ik zou niet meer anders willen.

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »